Het laatste nieuws

Gouden jubileum update

Gouden jubileum update


Op vrijdag 25 september wordt onze nieuwe locatie uiteindelijk officieel geopend.

Vanaf 14.00u is iedereen welkom om dit samen met ons te vieren.

Tevens is dit ook de start van ons Gouden Jubileum weekend.  Aan hapjes en drankjes zal het niet ontbreken.  Deze staan het volledige weekend klaar in de nostalgische spiegeltent waar ook de bier- en wijnproeverij is. 

Ook het Sprankenhof zorgt voor de proeverij van heerlijke streekproducten. Maar nog meer deelnemers hebben iets leuks voor de bezoeker in petto.  Denk aan 511, een kunstenaarsgroep van 6 unieke temperamenten op deze feestelijke locatie!

Als u in dit weekend een wandeling door onze mooie tuin maakt wordt u kostelijk vermaakt door Ton & Tonnie met hun live “Hartlappen”en draait er voor  u het  nostalgisch draaiorgel “Pluk de dag”.

Tijdens dit weekend is er uiteraard genoeg te zien aan interieur, exterieur en alles op het gebied van (ver) bouwen, om u voldoende te laten inspireren!

Dat blijft natuurlijk onze doelstelling.

Ben u nieuwsgierig geworden? Hou dan onze nieuwspagina en facebook pagina in de gaten.
Want er zijn wekelijks updates!

 


lees meer

Gouden jubileum

Gouden jubileum


In dit jaar 2015 viert 't Achterhuis haar 50-jarig bestaan. Dit zal gepaard gaan met de officiële opening van onze laatste uitbreiding.

Maar liefst 50 jaar ervaring in deze branche, uniek! En met de 18.000m² die we er aan de overkant van de straat tegenwoordig bij hebben is ook de totale oppervlakte uniek.
Iedereen die dit met ons wil vieren is van harte welkom in het laatste weekend van september. Hou onze website en nieuwspagina in de gaten voor meer informatie.
Ook op onze facebook pagina's zullen we u op de hoogte houden. 


lees meer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10