Landelijke badkamer

‘t Achterhuis staat bekend om antieke bouwmaterialen en daarbij kan een antieke, of beter gezegd een landelijke badkamer, niet bij ontbreken. Omdat er zoveel termen worden gebruikt die min of meer hetzelfde bedoelen en waarvoor u zeker bij ons terecht kunt, hebben we ze even op een rijtje gezet:

  • modern landelijke badkamer
  • antieke badkamer
  • vintage badkamer
  • rustieke badkamer
  • klassieke badkamer
  • brocante badkamer
  • Franse of Engelse badkamer
  • eclectische badkamer

Natuurlijk heeft elk badkamer typerende kenmerken, maar ze hebben een grote gemeenschappelijke deler: elementen uit vroegere tijden. ‘t Achterhuis heeft daarom dealerschappen met leveranciers van exclusieve sanitair producten die zich specifiek richten op deze stijlen. Voorbeelden hiervan zijn Leffroy Brooks en Kenny & Mason. Dit zijn producten van Engelse bodem met bijvoorbeeld nostalgische kranen en fraaie wastafels. Daarnaast heeft ‘t Achterhuis de kennis en kunde in huis om de perfecte badkamermeubels te ontwerpen en creëren.

Gietijzeren bad op pootjes?

Naast een complete badkamer kan ‘t Achterhuis u ook helpen één of meerdere elementen uit de badkamer, zoals een gietijzeren bad op pootjes. Een dergelijke losse badkuip op pootjes geeft een ruimtelijk gevoel en is weer helemaal van deze tijd. Naast een losse gietijzeren badkuip, is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor ander materiaal of een ingebouwd bad.

Badkamer showroom Udenhout

Ter inspiratie voor uw klassieke of landelijke badkamer die ‘t Achterhuis kan leveren, is een speciale sanitair afdeling ingericht. Slechts een klein deel van het aanbod zult u hier online kunnen bekijken. Deze vintage badkamers zijn volledig aangekleed met bijvoorbeeld unieke motieftegels op de vloer en voorzien van een eiken badkamermeubel met natuurstenen wastafel en nostalgische kranen.

Natuurlijk is het mogelijk om uw badkamer volledig op maat te laten maken. Hierbij is er een ruime keuze uit diverse materialen, sanitaire artikelen van gerenommeerde merken zoals Lefroy Brooks en Kenny & Mason. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om de afdeling badkamers en sanitair in het echt te komen bewonderen.

Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
Eigen ateliers Met vooral aandacht voor kwaliteit
Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten