Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is opgesteld aanvaard ‘t Achterhuis historische bouwmaterialen BV geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schrijf- of typefouten, onjuistheden en/of onvolledigheden. Het gaat hier om (oude) doorleefde materialen en/of partijen die aangeboden worden in de staat zoals ze zich bevinden. Ons advies is, controleer tijdens uw bezoek aan ’t Achterhuis uw aankopen zorgvuldig op zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Mocht u onverhoopt na afhalen of levering van mening zijn dat er iets mis is met de geleverde materialen, is er altijd nog de service dat u uw materialen zelf mag komen omruilen. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt.

Tip voor bezoek aan ’t Achterhuis

Kom op tijd, daar vele mensen er geen erg in hebben dat je hier minimaal 2 uur nodig heb om alles te bezichtigen. Onze 30.000m² grote expo’s bevinden zich binnen en buiten. Een eigen Bruin Café is aanwezig voor een gratis koffie of iets anders. Voor een lunch of diner kunt u terecht bij ’t Centrum op een kilometertje loopafstand.

Kinderen zijn uiteraard ook welkom, maar enkel in de showrooms, niet op de buitenterreinen of in de magazijnen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aangericht door bezoekers, betreden geschied op eigen risico.

Voor uw en onze veiligheid is er cameratoezicht.

Download hier de looproute/plattegrond van ’t Achterhuis.