Oude bouwmaterialen

‘t Achterhuis is gespecialiseerd in oude, antieke en historische bouwmaterialen. Natuurlijk zijn er ook volop nieuwe producten en bouwmaterialen te vinden, zodat u altijd kunt slagen. Vaak maakt juist de mix van nieuwe en oude bouwmaterialen het perfecte plaatje. Hieronder volgen enkele belangrijke productgroepen.

Oude deuren

Deuren zijn zeer bepalend voor de uitstraling van een huis. Neem bijvoorbeeld de voordeur van een jaren 30 woning, iedereen weet hoe die er ongeveer uit moet zien. En heeft u alle binnendeuren wel eens geteld? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan u had gedacht. Hierbij is een ruime keuze aan glasdeuren, paneeldeuren, louvre deuren, ensuite deuren, etc. Oude binnendeuren zijn veelal uitgevoerd met bijzonder glas, zoals glas in lood.

Oude ramen en raamkozijnen

Naast deuren heeft ‘t Achterhuis ook diverse antieke raampartijen. Het assortiment bestaat uit complete puien met glas in lood, maar ook losse ramen en kozijnen. Ook de ouderwetse, maar zeer populaire stalramen ontbreken natuurlijk niet in de collectie.

Portieken

Op de buitenterreinen vindt u tevens diverse antieke, oude en historische portieken, ingangen en deuromlijstingen van verschillende materialen.

Van antieke spiltrap tot zandstenen treden

‘t Achterhuis heeft een enorme keuze in oude trappen en traptreden. Met name de antieke spiltrap blijft een bijzonder fenomeen en is een sierstuk voor elk interieur. Maar ook houten trappen en stenen treden voor buiten behoren tot het assortiment.

Oude bouwmaterialen in Udenhout

‘t Achterhuis heeft het grootste assortiment van Nederland op het gebied van oude bouwmaterialen. Zo is het aanbod zeer breed en kunt u terecht voor onder andere metselstenen, deuren, vloeren, schouwen. Daarnaast is er ook nog eens een overweldigende keuze in de diepte. ‘t Achterhuis heeft namelijk een ruime keuze in elk segment oude bouwmaterialen.

Online vindt u slechts een gedeelte van onze nieuwe en oude bouwmaterialen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om het volledige assortiment in het echt te komen bewonderen.

Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
Logistiek en transport Wij leveren overal ter wereld
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt