’t Achterhuis

Of je nu professional bent, of gewoon een liefhebber, onze klanten hebben een ding gemeen met elkaar. Ze vertellen graag een verhaal met hun woning of de projecten waaraan ze werken. En sluit ons buitengewoon brede collectie aan historische bouwmaterialen en objecten perfect bij aan!

’t Achterhuis

In onze collectie bouwmaterialen kom je de meest wonderbaarlijke vondsten tegen van onze antiek-hunters. Van complete trappen (zowel voor binnen als buiten) en authentieke metselstenen tot complete voorgevels van gebouwen uit vervlogen tijden. En alles is te koop.

Bouwen

Bij ’t Achterhuis vindt u alle soorten oude, rustieke en verouderde bouwmaterialen om uw droomwoning mee te realiseren. Oude bouwmaterialen kunnen in alle soorten woningen geïntegreerd worden.  U vindt bij ons vele soorten oude, gebikte metselgevelstenen voor restauratie én nieuwbouw van uw boerderij, kasteelhoeve, notariswoning, dijkhuis of manoir. Maar ook prachtige antieke schouwen, oude balken, antieke trappen en gerecupereerde vloeren.  Denk aan natuursteen, gebakken tegels en massief eiken vloeren. Ook op gebied van sanitair kunnen we zeer veel leveren.  Of wenst u een buitenkeuken? Alles is mogelijk!

Wanneer uw woning klaar is vindt u bij ons ook alle soorten meubelen en decoratie om het plaatje compleet te maken.

IJsselsteentjes schoon gebikt op palletten, zowel handgevormde als machinale, vindt u bij ons. Maar ook een ruim aanbod aan paepstenen, klampstenen, waalstenen, kloostermoppen en diverse andere soorten Hollandse en Belgische gevelstenen. Deze steentjes kunnen ook gebruikt worden voor de vuurmond van uw antieke schouw. Al onze materialen zijn uit voorraad leverbaar! Tijdens de afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid van “winkeltje-achter-het-huis” tot één van de marktleiders in de Benelux op het gebied van oude en antieke bouwmaterialen. Alle showrooms, tuinen, werkplaatsen en loodsen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 30.000m2.  Kom zelf kijken, alles staat VOL materialen.

Vraag de Achterhuis brochure aan

loading

loading

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
Logistiek en transport Wij leveren overal ter wereld