Collectie Lefroy Brooks sanitair

Bekijk de vergelijkbare categorieën

/
/
0 van 0 gezien

Lefroy Brooks

Lefroy Brooks is een zeer exclusief sanitair merk en is gevestigd in Engeland. Dit Britse wereldmerk produceert onder andere luxe kranen van hoogwaardige kwaliteit met alle techniek en gemakken van nu, maar met de looks van toen. Alle basismaterialen zijn eer hoogwaardig. Zo worden de marmeren baden, wastafels en toiletblokken geproduceerd in Massa en Carrara. Het aanbod van Lefroy Brooks is gebaseerd op verschillende historische periodes en begint in de Victoriaanse tijd rond 1900. Deze wordt opgevolgd door Franse invloeden. Rond 1930 is er de Art Deco periode en rond 1940 is de met hand aangebrachte zwarte lak zeer kenmerkend. In de jaren 50 is er sprake van een meer westkust gestroomlijnde stijl, die doet denken aan de grote Amerikaanse auto’s. Het uiteindelijke minimalistische assortiment van Lefroy Brooks is vervaardigd uit massief roestvrij staal en is klassiek en tijdloos te noemen.

Het prachtig vormgegeven sanitair bestaat onder andere uit de volgende productgroepen.

  • kranen
  • douchecombinaties
  • marmeren wastafels
  • toiletten en bidetten
  • baden
  • badmeubels
  • keukenkranen
  • radiatoren

Naast bovenstaande productgroepen, bevat het assortiment van Lefroy Brooks een uitgebreide collectie accessoires om uw keuken, badkamer of toilet in te richten en an te kleden.

Exclusieve en luxe kranen

Een groot deel van sanitair bestaat uit kranen. Zo ook bij Lefroy Brooks. Dit zijn niet zomaar kranen, maar zeer luxe kranen van exclusieve materialen, technieken en bewerkingen. Alle luxe kranen zijn met de hand gegoten, gepolijst en geassembleerd. De exclusieve kranen zijn zowel geschikt voor de badkamer, toilet als keuken.

Lefroy Brooks bij ‘t achterhuis

Wij hebben een groot aanbod sanitair producten die deels uit voorraad geleverd kunnen worden, waaronder de gehele collectie van Lefroy Brooks. ‘t Achterhuis biedt geen Lefroy Brooks webshop, maar heeft wel een deel online staan ter inspiratie. In onze fysieke showroom hebben wij diverse voorbeeld badkamers en keukens die zijn afgewerkt met Lefroy Brooks. Ook bieden wij bijpassende sanitair items, zoals authentieke wandtegels, gietijzeren baden en natuurstenen wasbakken, om uw badkamer of keuken compleet te maken. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om de Lefroy Brooks sanitair items en Kenny & Mason, in het echt te komen bewonderen.

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop