Onder “Producten” vind je een groot deel van onze voorraad gesorteerd in verschillende categoriën. Ieder item heeft een productnummer en kan je eventueel per email bestellen.
Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wil je aan de slag met onze materialen? Dan is het nuttig dat je nu een bezoek brengt aan onze showrooms- en tuinen. Opgelet want ‘t Achterhuis is 30.000m² groot. Als je alles aandachtig wilt bekijken duurt een rondje al gauw een uur of 3.
Je maakt dan het beste een afspraak zodat je je plannen kan doornemen met één van onze adviseurs. Zij kunnen je bezoek begeleiden en je plannen mee doornemen. Dit kan ook tijdens een tweede bezoek.

Want uit ervaring weten we dat een tweede Achterhuis rondje en soms wel een derde bezoek, afhankelijk van je plannen en wensen, nodig zijn voordat je opdracht tot stand komt. Daarna gaat de rest van de Achterhuis familie aan de slag voor jou. Je order wordt dan zorgvuldig samengesteld en ingepakt. Eventuele maatwerk wordt doorgesproken met de uitvoerder in kwestie. Zodra je order klaar is word je verwittigd en bespreken we het transport of de eventuele gratis opslagservice.

Vraag de Achterhuis brochure aan

loading

loading

Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
Logistiek en transport Wij leveren overal ter wereld
Meer dan een halve eeuw ervaring 't Achterhuis blijft gefocust op de toekomst