’t Achterhuis heeft een permanente collectie van bijzondere Tuinartikelen en tuinaccessoires

‘t Achterhuis heeft een groot assortiment tuinartikelen en tuinaccessoires, welke ingedeeld kunnen worden in onderstaande productcategorieën. Veelal zijn dit antieke en oudere objecten die wij verzamelen vanuit plekken over de hele wereld.

Verlichting

De productgroep verlichting omvat diverse antieke buitenlampen en andere nostalgische buitenverlichting, zoals een gietijzeren lantaarnpaal of oude wandlamp. Met de juiste verlichting is het mogelijk om elke buitenruimte te voorzien van net dat beetje extra sfeer.

Bakken, troggen en putten

Deze productcategorie bestaat veelal uit oude stenen bakken, veelal in de vorm van putten en troggen, oftewel voederbakken of drinkbakken. Deze items worden ingezet als eyecatcher in de tuin of worden soms zelfs weer hersteld in hun oude functie.

Fonteinen en waterpompen

Waterfonteinen zijn er in vele vormen, zoals muurfonteinen, waterspuwers, waterschalen en waterpompen. Deze zijn vervaardigd uit allerlei soorten materialen met elk hun eigen kenmerken. Zo zijn de stenen muurfonteinen en de gietijzeren waterpompen nog steeds erg gewild.

Tuinbeelden

Onze tuinbeelden staan voornamelijk opgesteld in de showtuin en zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Hier vindt u meer dan 100 grote tuinbeelden en uiteenlopend van een stenen leeuw tot bronzen engel op sokkel.

Tuinornamenten

Een tuinornament is letterlijk een versiering voor de tuin en dat kan met vele voorwerpen.Deze productcategorie bestaat voornamelijk uit sokkels en pilaren of zuilen, hoekpalen, oude molenstenen en antieke windwijzers of zonnewijzers.

Tuinmeubels

Ook voor unieke tuinmeubelen is ‘t Achterhuis en bezoekje waard. In deze categorie vindt u grote tuintafels met bijvoorbeeld een Belgisch hardstenen tafelblad. Maar ook gietijzeren tuinbanken en Franse tuinmeubels.

Vazen en potten

Een tuin is niet compleet zonder decoratieve vazen en potten. Denk hierbij aan een set stenen tuinpotten bij de ingang van uw tuin of een gietijzeren tuinvaas op sokkel. De l’Anduze potten zou u ook zeker eens moeten overwegen.

Tuinartikelen kopen bij ‘t Achterhuis in Udenhout

‘t Achterhuis heeft een wisselende collectie van meer dan 1000 items en die kunt u natuurlijk het beste in het echt komen bekijken. De website dient namelijk slechts ter inspiratie en bevat slechts een gedeelte van ons aanbod. Onze tuinartikelen staan grotendeels opgesteld in onze showtuin in Udenhout waar wij u graag voorzien van het beste advies!

Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
Logistiek en transport Wij leveren overal ter wereld
Maatschappelijk verantwoord Milieu vriendelijk door hergebruik