Of het nu gaat om die indrukwekkende entreepoort, de authentieke steentjes waar je overheen wandelt of de unieke beelden die van iedere tuin een kasteeltuin maken. In onze tuinen blijf je jezelf verbazen. Fonteinen, zuilen en priëlen brengen je terug naar tijden van weleer.

In onze tuinen vind je een breed scala aan originele tuinhekken en toegangspoorten, rechtstreeks geïmporteerd uit landen zoals Frankrijk. Stuk voor stuk met een eigen verhaal en een eigen historie.

Tuinen

Hier vindt u mooie foto’s van aangeklede tuinen. Onze tuinen hier, inclusief onze grote parktuin, maar ook mooie realisaties bij onze klanten thuis.
Onze collectie biedt uiteenlopende items voor alle soorten gezellige tuinen, groot en klein.

Tuinornamenten

In onze tuinen vindt u vele ornamenten. De voorraad wisselt wekelijks, dus zeker een bezoek waard.

Om uw tuin aan te kleden is er eveneens een grote collectie antieke en rustieke tuinaccessoires en ornamenten.  Van grote statige kasteelpoort tot de welbekende Franse Anduze pot.  Veel materialen komen uit oude Franse tuinen.  Ook in sierlijke tuinverlichting, troggen, bakken, waterputten, oude waterpartijen, antieke fonteinen en vazen bestaat er een ruime keuze. Ook zijn er antieke beelden die op een mooie sokkel nog beter tot hun recht komen.

’t Achterhuis heeft een ruime keuze in oude antieke bakken en troggen van hardsteen en Franse zandsteen. Deze bakken zijn te gebruiken als plantenbak en natuurlijk ook te combineren bij een waterpartij, vijver of fontein. Zowel op het buitenterrein bij onze showroom als op ons depot aan de Houtsestraat staan diverse bakken en troggen. Diverse maten op voorraad van 20×20 cm tot lengtes van 3 meter. Oude ornamenten of hardstenen zuilen zouden als voet kunnen fungeren voor deze bakken.

Op ons buitenterrein staan diverse antieke Hardstenen en stalen vazen opgesteld. Ook hebben wij grote en kleine nostalgische stalen vazen met of zonder sokkel. De Anduze potten mogen natuurlijk in ons assortiment niet ontbreken, verkrijgbaar bij ´t Achterhuis in diverse kleuren en afmetingen.

Wij hebben een compleet programma buitenverlichting in het assortiment. Onderstaand enkele voorbeelden van lantaarnpalen in diverse maten, staande en hangende muurlampen. Gelakt in rijtuiggroen met een mooie koperen kap, of nostalgische lampen in verroeste uitvoering, niet van oud te onderscheiden. Steeds wisselend is onze voorraad oude antieke lantaarnpalen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar onze voorraad.

Antiek Franse zandstenen fonteinen of hardstenen randen voor een vijver. Ook hierin heeft ’t Achterhuis een grote keuze. Waterputten, een oude muurfontein, een gietijzeren waterspuwer of zandstenen zuilen gecombineerd met een oude pomp kan u gebruiken om uw tuin of patio te verfraaien.Of u nu op zoek bent naar een oude stadspomp of een kleine handpomp voor boven uw wasbak, ook hierin heeft ´t Achterhuis een grote keuze. Eventueel aan te passen en te gebruiken als fontein.

Oude antieke hardstenen beelden om uw tuin te versieren, of een gietijzeren hond voor bij de achterdeur. In de categorie tuinbeelden vindt u zowel oude als nieuwe beelden. In onze categorie “Wonen” staan u ook nog diverse beelden aan voor binnen, waaronder grote kerstgroep.

’t Achterhuis heeft een unieke collectie aan tuinmeubels. Tuintafels met hardstenen blad en stalen of houten onderstel of tuintafels volledig uit Franse zandsteen. Antiek of authentiek. Tuin- of parkbanken van teak met stalen poten. Vaak zijn het eenmalige exemplaren. Tuintafels zijn leverbaar in diverse maten, lengtes van ± 2 tot 4 meter. Klik op de foto voor een vergroting en de afmetingen.

Vraag de Achterhuis brochure aan

loading

loading

Maatschappelijk verantwoord Milieu vriendelijk door hergebruik
Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
30.000 m2 beleving Zien is inspireren