Alle producten en materialen worden met uiterste zorg verpakt en klaar gemaakt voor transport.

En mochten we nou onverhoopt net die ene vloertegel niet op voorraad hebben, dan hoef je bij ’t Achterhuis nooit lang te wachten want de voorraad wordt steeds opnieuw aangevuld. Als je ergens enthousiast over bent, dan wil je er meteen mee kunnen werken en van kunnen genieten.

Of dit nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld. We maken gebruik van verschillende transportmogelijkheden en we hebben ruimschoots ervaring in het organiseren van transporten voor vrijwel alles wat we verkopen.

Pallets met tegels, metselstenen en stenen schouwen worden zorgvuldig en volledig ingepakt zodat er niets kan gaan schuiven tijdens transport. Marmeren schouwen vervoeren we in speciaal op maat gemaakte kisten.

Kunnen vinden waar je naar op zoek was? Maar nog geen plaats? Dankzij onze gratis opslagservice kun je jouw nieuwe aanwinsten bij ons laten staan, totdat je ze daadwerkelijk wilt gaan gebruiken.

Verzending binnen Nederland

Transporten in Nederland en België doen we meestal zelf. We zorgen er hoogst persoonlijk voor dat alles in perfecte staat zijn bestemming bereikt.

Verzending binnen de EU

Binnen de rest van Europa overleggen we altijd met je wat de beste oplossing is. Meestal is dit transport via de weg door één van onze vaste en vertrouwde partners.

Verzending buiten de EU

Voor transporten buiten Europa kun je een offerte aanvragen. We kijken dan welk transport het meest geschikt is en het meest voordelig. Grotendeels, en zeker bij grote volumes wordt er voor zeetransport gekozen.
Op ons bedrijfsterrein laden we zelf de zeecontainer zo efficiënt mogelijk, via ons eigen dock. Daarna vertrekt de container met een container transporteur.

Een alternatief is goederenvervoer per spoor. Ook het spoor is een onmisbare schakel en hierdoor kunnen bestellingen snel hun bestemming bereiken. Ook deze containers laden we zelf.

Bij spoed vervoeren we het via de lucht. Wij zorgen er altijd voor dat de producten en materialen zijn verpakt volgens de regels en voorwaarden van de transporteur. Uiteraard zorgen we er ook van dat de douane-documenten in orde zijn.

Vraag de Achterhuis brochure aan

loading

loading

Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten