Augustus 2022

Afhaal- en leveringsafspraken

Hieronder de 10 belangrijkste punten

 1. Wij verzoeken jou vriendelijk om ongeveer 1 week vóór afhalen je order af te roepen. Kom met gepast vervoer, bijvoorbeeld het juiste type aanhangwagen of busje, en hou dus rekening met de maten en het gewicht van de door ons ingepakte order. Deze kan je vooraf opvragen. Afhalen kan van dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.
  Mocht de order toch geleverd worden roep dan minimaal 2 weken vooraf af. De goederen worden dan naast de auto gelost. Wanneer het transport wordt uitbesteed aan derden, worden de losmogelijkheden individueel met de klant besproken.
 2. Elke wijziging aan de order is pas geldig nadat beide partijen dit schriftelijk hebben bevestigd. Bij het uitstellen van de oorspronkelijk aangegeven levertijd wordt het totale orderbedrag verschuldigd, maar kunnen de gekochte materialen nog 3 maanden extra kosteloos opgeslagen worden.
 3. Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:
  a. Per pin of cash bij afhalen.
  b. Overschrijving per bank. De betaling dient zichtbaar bijgeschreven te zijn vóór het moment van afhalen of leveren. Ons advies is om minimaal 3 werkdagen vooraf de betaling uit te voeren.
 4. De materialen zijn antiek, natuurlijk, gerecupereerd, handgevormd, rustiek of verouderd en dus doorleefd; d.w.z. dat er stukjes af kunnen, mogen of zelfs moeten zijn en dat planken of tegels onderling verschillen vertonen, in kleur, maat en/of dikte.
  In natuurstenen tegels komen fossielen, witte en zwarte aders voor.
  Ook oude en rustiek houten vloeren vertonen scheuren en noesten.
  Voor hout is het belangrijk dat er een stabiele luchtvochtigheid en temperatuur is in de ruimte. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele werking door wisselende luchtvochtigheid. Indien je een egalere vloer wenst, is het raadzaam 15% extra te bestellen, zodat je tijdens de verwerking ervan zelf nog een eigen selectie kan maken. Volg het legadvies dat op www.achterhuis.nl/over-ons/productinformatie staat.
 5. Indien nodig is het raadzaam dat jouw installateur ons vóór of tijdens het installeren contacteert voor extra advies.
 6. Om misverstanden te voorkomen vragen wij de bestelling binnen 24 uur na ontvangst te controleren op zichtbare afwijkingen zoals o.a. maten, aantallen of kleur. Eventuele opmerkingen dienen per mail meegedeeld te worden. Het verwerken van de materialen wordt beschouwd als goedkeuring ervan door alle betrokken partijen. Wij zijn niet aansprakelijk ná verwerking.
  Bij twijfel voor of tijdens het verwerken neem zeker contact met ons op.
 7. Tekeningen i.v.m. de te bestellen aantallen worden op verzoek door ons nagemeten. De eindverantwoordelijkheid ten aanzien van de bestelde hoeveelheid blijft echter bij de opdrachtgever. Te veel bestelde materialen worden nooit retour genomen.
 8. Prijzen van tegels zijn per leg- m². Dit betekent dat door ons rekening gehouden is met de breedte van de overeenstemmende voeg. Deze is dus afhankelijk van het soort tegels.
 9. De door ons aangegeven levertijden zijn steeds een indicatie. Vermits ook wij regelmatig afhankelijk zijn van derden zijn wij niet verantwoordelijk voor uitlopende levertijden.
 10. Deze order wordt verzorgd volgens onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Die zijn na te lezen op de achterzijde van het Opdrachtformulier, de Factuur en hieronder te downloaden.

Download hier onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden