Hekwerken

Ook voor hekwerken, poorten en zuilen bent u bij ‘t Achterhuis op het juiste adres. Hierbij is een breed scale aan hekwerken beschikbaar, van kleine gietijzeren balkonhekken tot grote smeedijzeren hekwerken ter afscheiding van een landgoed. Ook voor de afwerking zijn er diverse mogelijkheden.

Poorten

Een mooi hekwerk wordt vrijwel altijd geleverd in combinatie met een antieke poort. Dit kan variëren van een grote, dubbele inrijpoort tot een kleine looppoort of poortdeur. De poorten zijn beschikbaar in diverse materialen, uitvoeringen en afwerkingen.

Poortpalen en zuilen

Een antieke poort staat vrijwel nooit op zichzelf maar wordt geleverd of geplaatst in combinatie met poortpalen. Ook worden dergelijke poortpalen of poortzuilen geplaatst aan het einde van een hekwerk. Hierbij heeft u een ruime keuze van gietijzeren sierpalen tot gemetselde kolomzuilen.

Showroom

‘t Achterhuis heeft een groot aanbod hekwerken, poorten, poortpalen en ander ijzerwerk waarvan slechts een beperkt deel online staat ter inspiratie. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom in Udenhout om de gehele selectie oude en nieuwe hekwerken, poorten en bijbehorende onderdelen in het echt te komen bewonderen. ‘t Achterhuis beschikt tevens over een groot assortiment antieke bouwmaterialen, meubels en woonaccessoires over een oppervlakte van 30.000 vierkante meter, dus maak voldoende tijd vrij om alles te kunnen zien!

30.000 m2 beleving Zien is inspireren
Eigen ateliers Met vooral aandacht voor kwaliteit
Logistiek en transport Wij leveren overal ter wereld