Collectie Buitenverlichting

Bekijk de vergelijkbare categorieën

0 producten
0 van 0 gezien

Antieke buitenlampen en oude verlichting bij ‘t Achterhuis

Antieke buitenlamp

’t Achterhuis heeft een compleet programma antieke of oude buitenlampen in het assortiment. Met de juiste antieke buitenlamp is het mogelijk om elke buitenruimte te voorzien van net dat beetje extra sfeer. Het fraaie design zorgt voor een mooi aanzicht, zelf als het licht is. Eenmaal ingeschakeld in het donker zorgt een oude buitenlamp juist voor mooie lichteffecten en sfeer. Een typische antieke lamp is toch wel de lantaarn en met name de gietijzeren lantaarnpaal. In de volgende paragraaf leest u meer over het assortiment en de herkomst. Naast oude lantaarns heeft ‘t Achterhuis ook diverse andere ouderwetse buitenverlichting, zoals staande buitenlampen en hangende muurlampen. Door het grote aanbod, kunt u voor een antieke buitenlamp kiezen uit diverse maten en uitvoeringen.

Gietijzeren lantaarnpaal

Zeer populair is nog altijd de klassieke gietijzeren lantaarnpaal. Bij ‘t Achterhuis hebben wij zowel nieuwe als oude lantaarns. De antieke lantaarnpalen, veelal gietijzeren lantaarnpalen,  wisselen sterk in assortiment en voorraad. De nieuwe, nostalgische lantaarns zijn niet van oud te onderscheiden en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kan deze worden gelakt in rijtuiggroen en worden voorzien van een mooie koperen kap of verroeste uitvoering.

Naast lantaarnpalen, zijn oude lantaarns zonder paal ook zeer gewild. Denk hierbij aan de losse antieke lantaarns voor op tafel of op de grond, maar ook als staande of hangende buitenlamp.

Nostalgische buitenverlichting

Oude of antieke buitenlampen worden ook wel vintage of nostalgische buitenlampen genoemd. Oftewel, oude buitenverlichting waarbij je een nostalgisch gevoel krijgt en dit is echt niet alleen iets voor de ouderwetse smaak van opa en oma. Nostalgische buitenverlichting wordt namelijk door steeds meer mensen omarmd. We kiezen voor exterieur met een verhaal en halen de charme van het verleden terug naar onze tuin.

Antieke buitenlampen en oude verlichting bij ‘t Achterhuis

‘t Achterhuis heeft een flinke collectie antieke en oude buitenlampen. Een deel daarvan zou door velen ook wel als ouderwetse buitenverlichting worden bestempeld wat een beetje negatief klinkt. Maar wie zou nou niet een set gietijzeren lantaarns of oude buitenlamp in de tuin willen? Naast antieke buitenlampen kunt u bij ons ook terecht voor tuinornamenten, bouwmaterialen, meubels en woonaccessoires. Online vindt u slechts een gedeelte van onze nostalgische buitenlampen. Voor het beste advies en meest actuele aanbod kunt u dan ook het beste onze showroom in Udenhout bezoeken. Hier presenteren wij tientallen ruimtes, waaronder een groot park, met diverse opstellingen waarbij sfeervolle, antieke buitenverlichting natuurlijk niet ontbreekt.

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop