Collectie Tuinmeubelen

Bekijk de vergelijkbare categorieën

0 producten
0 van 0 gezien

Unieke tuinmeubels

’t Achterhuis heeft een unieke collectie aan tuinmeubels. Het grootste gedeelte bestaat uit oude of antieke tuinmeubelen. Vaak zijn dit eenmalige exemplaren. Deze authentieke tuinmeubels bestaan uit een diversiteit aan tuintafels, tuinbanken en tuinstoelen of complete tuinsets. Met name Franse tuinmeubelen zijn hierbij erg populair. Hieronder vindt u verdere uitleg over deze productcategorieën.

Grote tuintafels

Voor unieke tuintafels bent u zeker aan het goede adres bij ‘t Achterhuis. Zo vindt u bijvoorbeeld complete hardstenen tuintafels, maar ook antieke tuintafels met Belgisch hardstenen blad en houten onderstel. Onze oude en nieuwe tuintafels zijn leverbaar in diverse maten, veelal met lengtes van zo’n twee tot vier meter, dus vooral grote tuintafels. Voor het onderstel van de tuintafel wordt ook veel hout of ijzer gebruikt wat de totale constructie iets lichter en beter handelbaar maakt. Daarnaast is de combinatie van verschillende materialen ook mooier, maar dit is vooral een kwestie van smaak.

Antieke gietijzeren tuinbank?

Bij een grote tuintafel horen natuurlijk ook bijpassende tuinmeubelen, bijvoorbeeld in de vorm van tuinstoelen of een tuinbank. Ook tuin- of parkbanken zijn er diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een tuinbank van teak met stalen poten, complete stenen tuinbank of antieke gietijzeren tuinbank. Ook Franse tuinbanken zijn nog steeds erg populair. Hieronder vindt u meer informatie over de Franse tuinmeubelen.

Franse tuinmeubelen

Frankrijk doet veel mensen denken aan zonnige tijden, gezellige terrasjes en dus vooral aan een heerlijk buitenleven. Wie wil datzelfde gevoel nou niet krijgen in de eigen tuin? Het klimaat in Nederland is lastig te beïnvloeden maar het is natuurlijk wel mogelijk om Franse tuinmeubelen te kopen! Overigens is hierin veel variatie. Denk hierbij aan een echte antieke Franse tuinbank of Franse tuintafel volledig uit Frans zandsteen. Maar ook een gezellige Franse terrastafel met gietijzeren tuinstoeltjes.

Antieke tuinmeubels kopen bij ‘t Achterhuis

‘t Achterhuis heeft een flinke collectie van meer dan 50 tuinmeubelen en variërend van een hardstenen tuintafel tot antieke Franse tuinbank. De kleine en grote tuin ornamenten zijn uitermate geschikt voor versiering in tuinen of parken. Naast bovenstaande type tuinmeubels kunt u bij ons ook terecht voor andere tuinartikelen, zoals tuinbeelden, tuinornamenten, fonteinen, putten en pompen. Ook is er een ruim assortiment antieke bouwmaterialen en interieur items, zoals meubels en woonaccessoires. Online vindt u slechts een gedeelte van het assortiment ter inspiratie. Voor het beste advies en complete aanbod kunt u dan ook het beste onze showroom in Udenhout bezoeken.

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop