’t Achterhuis heeft een permanente collectie van bijzondere Radiatoren & Kachels

Bij ’t Achterhuis vindt u altijd een selectie oude en gietijzeren verwarmingen in de vorm van antieke kachels, fornuizen en radiatoren. Een dergelijke eyecatcher verdient het niet om ouderwetse verwarming genoemd te worden. Wij noemen het liever nostalgisch of retro verwarming! Naast de oude verwarmingen kunt u ook nieuwe samenstellen naar eigen wens.

Gietijzeren radiatoren

’t Achterhuis heeft altijd antieke radiatoren of klassieke gietijzeren radiatoren staan in verschillende hoogtes. Nieuwe radiatoren kunnen op maat worden geleverd. Indien gewenst, kunt u er prachtige nostalgische kraansets bij bestellen.

Antieke houtkachels en fornuizen

Antieke houtkachels zijn nog steeds erg populair. In vele gevallen wordt hier nog lekker in gestookt, in andere gevallen is het een mooi sierstuk. Indien gewenst, kan het sierstuk nog eens verder verfraaid worden door een complete schouw en haard accessoires.

Vroeger werd het verkrijgen van warmte ook veel gecombineerd met het bereiden van eten. Dergelijke oude fornuizen worden ook wel kookkachel of kookhaard genoemd.

Showroom

‘Achterhuis heeft een groot aanbod gietijzeren houtkachels, oude fornuizen en radiatoren en slechts een beperkt deel staat online ter inspiratie. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom in Udenhout om de gehele selectie oude en nieuwe gietijzeren verwarmingen in het echt te komen bewonderen. ‘t Achterhuis beschikt tevens over een groot assortiment antieke bouwmaterialen, meubels en woonaccessoires over een oppervlakte van 30.000 vierkante meter, dus maak voldoende tijd vrij om alles te kunnen zien!

Achter-Huis-Collectie Enorme collectie unieke vondsten
30.000 m2 beleving Zien is inspireren
Meer dan een halve eeuw ervaring 't Achterhuis blijft gefocust op de toekomst