Binnen werden voornamelijk zalm genuanceerde plavuizen gelegd. Een tegelvloer die in bijna iedere ruimte te leggen is en gemakkelijk te combineren valt met de rest van het interieur.
In de kamer legde men verouderde eiken planken met een oud grijze kleur. Deze kleurt prachtig mee met de antieke stenen schouw.

De oude salontafel en de mooie antieke ronde tafel met oude kruiklamp hebben dezelfde doorleefde uitstraling als de antieke schouw. Het zijn dat soort details dat maken dat ook het plaatje binnen volledig klopt.
De meeste kroonluchters, staande lampen en tafellampen werden bij ons aangekocht, zo ook de oude decoratie.

Een massieve antieke Belgisch hardstenen voedertrog krijgt een nieuwe bestemming in de badkamer. Zo’n eyecatcher zorgt er voor dat je de badkamer voor de rest erg sober kunt houden.

In de keuken werd aan de wand gebruik gemaakt van handgevormde Hollandse witjes. Ook weer erg rustig in combinatie met de antieke Franse terracotta plavuizen op de vloer.

Al bij al een mooie, unieke woonformule, die door deze materiaalkeuze gegarandeerd voor veel wooncomfort en woonplezier zal zorgen!