Op het landgoed bevinden zich verspreid naast de hoofdwoning nog vier woningen en een vrijstaande garage t.b.v. 6 auto’s. Verder zijn er diverse bijgebouwen, veldschuren, overkappingen en carports en is er een buitenzwembad, tennisbaan, beeldentuin en vele kilometers wandel- en ruiterpaden.

Vanaf 2010 hadden wij de eer om 2 jaar lang bouwmaterialen en tuinornamenten aan te leveren voor dit prestigieuze restauratieproject. In een latere fase volgden nog meubelen en woonaccessoires om het geheel compleet te maken.

Alle woningen en bijgebouwen kwamen tijdens dit project aan de beurt. Daarna de majestueuze tuin.

Eerst werd het dak volledig vernieuwd en werden er duizenden oude Franse leitjes gelegd. Ook de Belgisch hardstenen buitentrappen werden vervangen.

Binnen leverden we onder andere tientallen antieke schouwen waaronder een paar 17de eeuwse Franse campagnarde schouwen. Deze landelijke modellen staan onder andere in het jachthuis, koetshuis, feestzaal en in de bijgebouwen. Maar ook in de kelder werd een stenen schouw geplaatst.

In de andere ruimtes werden er iets klassiekere schouwen geplaatst. Het werden antieke marmeren “gebeeldhouwde” schouwen in verschillende marmersoorten en stijlen.

Ook honderden vierkante meters eiken parketten en planken kregen een nieuw leven op dit gigantische landgoed. Zo ook pallets exclusief marmer en Belgisch hardsteen. Ook werd er van de antieke Franse zalm genuanceerde plavuisjes gretig gebruik gemaakt.