In de hal staat een oude werkbank die nu dienst doet als side-table.

Dezelfde vloer werd ook in de keuken gelegd. In de keuken werd om het landelijke karakter van deze woning te benadrukken een Frans stenen keukenschouwtje geplaatst op ooghoogte. Het keukenblad is op maat gemaakt van Belgisch hardsteen. Er werd gekozen voor gefrijnde randen.

In de bijkeuken werden nieuwe, kleine, maar getrommelde dalletjes gelegd van 20×20. Het gaat hier dus om dezelfde steensoort dan de grote antieke dallen. Hierdoor hebben de dallen ongeveer hetzelfde kleur waardoor het geheel rustig blijft. De deurtjes werden gemaakt van rustiek eiken planken. Dit Belgisch hardstenen aanrechtblad werd niet gefrijnd maar recht afgezaagd, kantje gebroken en gezoet.

 

De keuken ligt iets hoger dan de kamer. De overgang naar kamer wordt benadrukt door een massieve Belgische hardstenen traptrede.

In de kamer werd een oude Frans eiken visgraatparket gelegd. Deze combineert perfect met de antieke Franse campagnarde schouw met hartjes detail.

Ook het meubilair heeft een landelijke uitstraling. Oude houten meubelen werden gecombineerd met eenvoudige maar comfortabele stoelen met gekleurde linnen stoffen.

In de badkamers en halletje boven werden getrommelde zwarte dalletjes gelegd van 20x20cm. Deze zijn nieuw maar hebben een doorleefde uitstraling. Ook weer een vloertje dat perfect te combineren is met een sober en landelijk interieur. Hier is er vooral gecombineerd met eiken. De badkamermeubelen en kasten werden ook hierboven uit massief rustiek eiken getimmerd.