In de eerste fase hebben we de vloeren geleverd. Zo werd er gretig gebruik gemaakt van de mooiste en witste marmersoort, Carrara. Hier is gekozen voor antieke tegels van 40×40 cm. Deze werden diagonaal gelegd. In het jachthuis werden er Franse zalmrode antieke terracotta plavuisjes gelegd. In de kelder en de keuken antiek gekapt Belgisch hardsteen van 50x50cm.
In de woonkamer en salons werd er oud eiken Versailles parket gelegd, in de bibliotheek en kantoor werden er massief, rustiek eiken planken gelegd. Maar wel de extra brede én extra lange. De kasten en lambrisering werden getimmerd van dezelfde planken. Er is dus goed op de duurzaamheid en de slijtvastheid gelet.

In de volgende fase werden de schouwen geleverd. In het jachthuis werd gekozen voor een indrukwekkende antieke kasteelschouw in Franse steen. In een andere ruimte juist voor een kleine zandstenen keukenschouw op ooghoogte. In de salons voor mooie sierlijke handgekapte marmeren versies.
Daarna werden de massief Belgisch hardstenen pompbakken en wasbakken geleverd, de gietijzeren radiatoren en honderden, zo niet duizenden originele handgevormde Hollandse witjes.
Ook vele gerecupereerde oude balken werden er binnen verwerkt maar ook buiten gebruikt voor de dakconstructies van verschillende bijgebouwen.

In de laatste fase werden er vele antieke objecten en accessoires geleverd waaronder een prachtige lange antiek eiken tafel, oude decoratieve koffers, kleine koffietafeltjes met marmeren blad, gigantische kristallen luchters en staande lampen enz…

Aan het begin van de lange inrijlaan plaatsten wij een prachtige antieke smeedijzeren kasteelpoort. Verder in de tuin was er nog ruimte voor mooie antieke fontijenen en massieve natuurstenen beelden.