Collectie Religieuze kunst

Bekijk de vergelijkbare categorieën

0 producten
0 van 0 gezien

Religieuze kunst

Elke week, dan niet elke dag updaten wij ons assortiment met antieke meubels en bijzondere objecten vanuit de hele wereld. Deze objecten zijn afkomstig van diverse bouwwerken, zoals landhuizen, paleizen, maar ook religieuze gebouwen zoals kerken en kathedralen. Religieuze kunst is dan ook onderdeel van onze collectie en bestaat uit onder andere religieuze beelden, kaarsstandaarden, oude preekstoelen, tabernakels en doopvonten.

Religieuze beelden en kruisbeelden

Een groot gedeelte van de religieuze kunst bestaat uit beelden. Dit zijn met name restanten uit katholieke kerken en kathedralen, maar ook sierstukken uit grote tuinen van vroegere adel en overheidsgebouwen. Ook antieke kruisbeelden voegen wij regelmatig toe aan ons assortiment. Deze kruisbeelden zijn vaak heel sierlijk afgewerkt en geschikt voor bevestiging aan een buitenwand.

Religieuze kunst bij ‘t Achterhuis

‘t Achterhuis heeft een flinke collectie religieuze kunst op voorraad. Online vindt u hiervan slechts een gedeelte. Voor het beste advies en meest actuele aanbod kunt u dan ook het beste onze showroom in Udenhout bezoeken. Hier vindt u diverse religieuze beelden in onze speciale beeldentuin, maar ook diverse religieuze kunstobjecten verspreid over de speciaal ingerichte showrooms en opslaghallen.

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop