Collectie Hoffz

Bekijk de vergelijkbare categorieën

0 producten
0 van 0 gezien

Hoffz interieur

Het merk Hoffz is, zoals oprichtster en ontwerpster Carola van der Weide zelf aangeeft, ontstaan uit een gemis aan mooie meubelen en accessoires in de landelijk sobere stijl. Hoffz Interieur combineert hierbij mooie, oude vondsten met karaktervolle, eigen ontwerpen. 95% procent van alle Hoffz producten worden zelf ontworpen en zijn onderdeel van een totaalaanbod van meubels en woonaccessoires voor elk vertrek:

  • Hoffz woonkamer
  • Hoffz keuken
  • Hoffz badkamer
  • Hoffz slaapkamer

Hoffz meubels en decoraties staan garant voor kwaliteit, zonder seriematig werk of massaproductie. Hoffz Interieur werkt altijd met massieve en natuurlijke materialen, zoals hout, ijzer en glas. Daarnaast wordt er voor linnen, katoen en velours gekozen voor de stoffering.

Hoffz meubelen

Grofweg kan het Hoffz assortiment worden ingedeeld in Hoffz meubelen, Hoffz verlichting, en Hoffz accessoires. Enkele populaire meubels van Hoffz zijn banken, eettafels en stoelen. Deze meubelen staan bekend om de zware kwaliteit. Ook worden wat meer speciale meubelstukken ontworpen, zoals de bekende Hoffz wijntafel en Hoffz wandrek.

Hoffz lamp en verlichting

Ook voor de perfecte Hoffz lamp bent u bij ‘t Achterhuis aan het juiste adres. Het zeer diverse aanbod Hoffz verlichting bestaat uit onder andere: Hoffz staande lamp, Hoffz wandlamp, Hoffz hanglamp ijzer, maar ook schemerlampen, tafellampen en kroonluchters.

Hoffz accessoires

Met Hoffz accessoires maakt u elke ruimte uniek! Dit onderdeel van het Hoffz assortiment bestaat uit honderden producten, variërend van een Hoffz pot, vaas of kruik tot Hoffz kussens en van een Hoffz kapstok tot Hoffz stolp.

Hoffz online en in de winkel bij ‘t Achterhuis

‘T Achterhuis is official dealer van Hoffz en kan worden aangemerkt als één van de Hoffz winkels in Nederland. Een gedeelte van Hoffz is online te bekijken, maar graag nodigen wij  u uit voor een bezoek aan onze showroom om Hoffz en andere unieke en antieke inteurieur items in het echt te komen bekijken en te voelen en te beleven.

Persoonlijk advies Begeleiding door specialisten
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding Wat je ziet is wat je krijgt
Opslag service Kosteloze opslag van uw aankoop